×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

Alliance utslagna ur The International — chanslösa mot T1

1
Det är färdigspelat för Alliance i The International.
The International-äventyret är över för Alliance. Det står klart efter att laget idag förlorat sin lower bracket-match mot T1.

Svenskarna hade inte mycket att sätta mot storfavoriterna T1 och förlorade matchen med 0-2. T1:s filippinske mid-spelare Karl "Karl" Baldovino var matchens gigant och toppade kill-statistiken i både det första gamet, då han spelade Lina, och i det andra gamet som Ember Spirit.

Förlusten innebär att Alliance slutar på en delad niondeplats i världens största esportturnering. Laget tar hem två procent av den totala prissumman och kasserar därmed in nästan sju miljoner kronor.

För svensk del är det nu bara Team Secret-spelaren Ludwig "zai" Wåhlberg som är kvar i turneringen. Under dagen spelar han upper bracket-semifinal mot Invictus Gaming och matchen sänds på The Internationals Twitch-kanal och Kim "Drayich" Larssons Twitch-kanal (på svenska).

Artikelbild: Alex Maxwell/Dreamhack
Videokälla: The International/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..