×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Enormt intresse för s1mples comeback – men första CS2-vinsten dröjer

1
Oleksandr "s1mple" Kostyliev har ännu inte vunnit en tävlingsmatch i Counter-Strike 2.
En av världens största CS-stjärnor, Oleksandr "s1mple" Kostyliev, gjorde idag sin efterlängtade comeback i tävlingssammanhang när han spelade för Falcons Esports i onlinetävlingen Thunderpick World Championship.

Efter sju månaders uppehåll var förväntningarna höga på den ukrainska stjärnan, som anslutit till Falcons på korttidslån från Natus Vincere. Trots stor uppmärksamhet och över 100 000 tittare som följde matchen, blev comebacken mot 3DMAX inte den triumf som många av s1mples fans hoppats på.

På Falcons kartval Anubis kämpade s1mple med att hitta sin form och visade tecken på att vara lite rostig efter sin långa frånvaro. Han hade svårt att få spelet att lossna vilket bidrog till att Falcons förlorade kartan med 10-13.

På Nuke visade s1mple glimtar av sin forna glans, med höjdpunkter som en 1v2-clutch och flera viktiga multi-kill-rundor. Trots hans individuella prestationer på kartan kunde Falcons inte vända matchen som 3DMAX vann med 13-9.

Härnäst väntar en avgörande match i tävlingens lower braket för s1mple där Falcons ställs mot Virtus.pro. Samtidigt ser fans fram emot att se s1mple i aktion igen senare i veckan då Falcons deltar i ESL Challenger Katowice, vilket utgör s1mples första LAN-turnering sedan ESL Pro League 18.

Artikelbild: Luc Bouchon/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..