×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: AlekS vinner LAN-tävling i USA

1
Alexander "AlekS" Andersson når nya framgångar i USA. Här är alla svenska resultat från gårdagens matcher.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

AlekS vinner LAN-tävling i USA

Alexander "AlekS" Andersson och hans skollag Fisher College stod i natt som segrare i den amerikanska LAN-tävlingen Fragadelphia Tap Cup. Laget vann först semifinalen mot Slugy's Shekel Squad och sedan finalen mot Timbermen och kasserar därmed in 5 500 dollar (~58 000 kronor) i prispengar.

Fisher College vs Slugy's
Fisher College vs TImbermen

Flera svenskar klara för LAN-final i norska högstaligan

Igår säkrade Metizports huvudsakliga norska akademilag en plats den norska högstaligan Good Game Ligaen. Även om femman till majoriteten består av norska spelare är också två svenskar, August "Straxy" Canavan och Marcus "macke" Hermundstad, en del av femman.

Sedan tidigare har också svenskarna William "walleN" Wallin och Jacob "Murb" Magnusson tagit plats i finalen som spelas på LAN den 2 november.

Metizport X vs Nordix Esport

Måstematch väntar för Johnny Speeds – förlorade andra raka i A1 Gaming League-gruppspelet

Efter en lysande start på A1 Gaming League-gruppspelet har det svenska topplaget Johnny Speeds haft svårt att säkra den tredje segern som innebär slutspelsplats i tävlingen. Igår åkte svenskarna på sin andra raka förlust och nu väntar en direkt avgörande match om den sista slutspelsplatsen i tävlingen.

Johnny Speeds vs Into The Breach

Alliance säkrar sista slutspelsplatsen i Svenska Cupen

Det blev det favorittippade laget Alliance som säkrade gruppsegern i grupp B i Svenska Cupen. Laget vann returmötet mot Venom med 2-1 i kartor i gårdagens gruppfinal och blir därmed det sjätte och sista laget som får åka på LAN-final i Stockholm om ett par veckor.

Alliance vs Venom

Sangal vinner ESL Challenger League igen

Svensklaget Sangal Esports, med svenskarna Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije samt den svenska coachen Jimmy "Jumpy" Berndtsson i laget, vinner ESL Challenger League för andra gången i rad. Laget körde igår över Nemiga Gaming i tävlingens final och säkrar därmed 15 000 dollar (~158 000 kronor) i prispengar.

Sangal vs Nemiga

kreaz tar andra raka vinsten i Winline Insight-gruppspelet

Dynamo Eclot, med svensken Rasmus "kreaz" Johansson som in-game leader, fortsätter att gå starkt i Winline Insight-gruppspelet. Laget tog sin andra seger i tävlingens gruppspel igår och har två vinster och noll förluster efter två spelade swiss-omgångar.

Dynamo Eclot vs 9 Pandas

eraa nedpetad till lower bracket i European Pro Leagues andradivision

Sean "eraa" Knutsson och hans Copenhagen Wolves lyckades inte vinna gårdagens upper bracket-semifinal i European Pro Leagues andradivision. Laget förlorade med 0-2 mot Kono och eraa får nu möta landsmannen Rasmus "dezt" Nyström i lower bracket-semifinalen.

CPH Wolves vs Kono

Dagens svenskmatcher

European Pro League Division 2 (slutspel)
CPH Wolves vs Viperio

Yalla Compass Fall (gruppspel)
Johnny Speeds vs Unity

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..