×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Alliance vinner gruppfinalen — vidare till Svenska Cupens slutspel

1
Deltagarlistan är komplett till Svenska Cupens slutspel.
Det svenska topplaget Alliance tar den sista slutspelsplatsen i Svenska Cupen. Det står klart efter söndagens seger i gruppfinalen mot det svensk-bulgariska mixlaget Venom.

Alliance
avid, b0denmaster, PlesseN, twist, upE

Sverige Venom
flaw, magi, milky, rafftu, redzy

Matchens första karta var Ancient och Alliance fick en pangstart som CT. Förhandsfavoriterna imponerade rejält och gick till halvtidsvila med ledningen 9—3. Simon "twist" Eliasson och hans mannar fastställde sedan slutresultatet till 13—6.

Nästa karta var Alliance kartval Inferno men det var Venom som bjöd på showen. Mixlaget plockade åtta rundor som CT och som attackerade lag var det inget som kunde stoppa dem. Venom kammade hem Inferno med siffrorna 13—5.

Avgörandet kom sedan på Dust2 där Venom startade bäst genom att vinna de tre inledande rundorna. Alliance vaknade till liv och löste en 7—5-ledning i halvtid. Sista halvan var fortsatt jämn innan Alliance stängde med slutsiffrorna 13—11.

Detta betyder att alla slutspelslag i Svenska Cupen är klara. Gruppspelsvinnarna Alliance och Kappa Bar gör Eyeballers, Johnny Speeds, Metizport och Ninjas in Pyjamas sällskap i Stockholm.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/Svenska Cupen
Videokälla: Esportal/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..