×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: juliano klar för ESL Impact-finalerna i Stockholm

1
Julia "juliano" Kiran gör Zainab "zAAz" Turkie sällskap i Stockholm. Här är alla svenska resultat från gårdagens matcher.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

Delad tredjeplats för svenskarna i Belgrad

Det tog stopp i semifinalerna för svenskarna i den serbiska LAN-turneringen RES Regional Champions. Freddy "KRiMZ" Johansson och Tim "nawwk" Jonasson i Fnatic besegrades av turneringens uppstickare Nemiga Gaming, som dessutom gick segrande från finalen under lördagskvällen. Sangal-svenskarna Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije orkade inte stå emot Unpaid (tidigare Bleed Esports) och fick se sig besegrade efter tre kartor.

Fnatic vs Nemiga
Sangal vs Unpaid

juliano klar för LAN-finalerna i Stockholm

Det blir två svenskor som ska spela ESL Impact-finalerna i Stockholm om snart en månad. På lördagen lyckades den svenska stjärnan Julia "juliano" Kiran och hennes lag BIG Equipa besegra Let Her Cook i play-in-delen. Segern betyder att BIG säkrar en av de europeiska platserna till LAN-finalerna i den svenska huvudstaden. Sedan tidigare har Imperial, med Zainab "zAAz" Turkie i spetsen, säkrat en av platserna.

BIG Equipa vs Let Her Cook

Svenskar klara för norsk LAN-final

På lördagen drog slutspelet i den norska CS-ligan Good Game igång. Totalt fem svenskar deltar i slutspelet och två av dem har redan säkrat en plats till finalen som spelas på LAN om två veckor. INFURITY, med William "walleN" Wallin och Jacob "Murb" Magnusson i laget, knep den första finalplatsen. På söndagen fortsätter slutspelet och ytterligare ett lag kommer att säkra en plats till LAN-finalen.

Metizport X vs Nordix
Infurity vs Vanir
Infurity vs Nordix

Venom kniper gruppfinalplats i Svenska Cupen

Det återstår endast en match i årets Svenska Cupen-gruppspel. På lördagen knep det svensk-bulgariska mixlaget Venom den andra gruppfinalsplatsen efter att ha besegrat Pikejagarna med 2—0 i kartor. På söndagen ställs mixlaget mot det svenska topplaget Alliance om en plats i slutspelet.

Venom vs Pikejagarna

dezt lever vidare i European Pro League

Det svenska CS-proffset Rasmus "dezt" Nyström och hans lag Viperio fortsatte deras slutspelsresa i European Pro League under lördagen. Det slutade med en 2—1-seger mot Adepts och laget lever vidare i slutspelets nedre del.

Adepts vs Viperio

AlekS vidare till semifinal i Fragadelphia

Den svenska CS-spelaren Alexander "AlekS" Andersson lever till vardags i USA där han både studerar och spelar CS. Nu deltar hans lag Fisher Tsunami i den Philadelphia-baserade LAN-turneringen Fragadelphia Tap Cup och under natten till söndag säkrade laget en semifinalplats i turneringen.

Penance vs Fisher Tsunami

Dagens svenskmatcher

European Pro League Div 2 (slutspel)
Copenhagen Wolves vs Kono

Winline Insight Season 6 (gruppspel)
9 Pandas vs Eclot

ESL Challenger League (slutspel)
Sangal vs Nemiga

Svenska Cupen (gruppspel)
Alliance vs Venom

A1 Gaming League Season 9 (gruppspel)
Johnny Speeds vs Into The Breach

Good Game-ligaen (slutspel)
Vanir vs Metizport X
Nordix vs Vanir/Metizport X

Fragadelphia Tap Cup (slutspel)
Fisher Tsunami vs Slugy's Shekel Squad

Artikelbild: BIG Equipa/X
Videokälla: Elisa Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..