×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-coachen: Därför har Natus Vincere den bästa CT-sidan

1
Natus Vincere har statistiskt sett den bästa CT-sidan av topplagen.
Natus Vincere har ett succéartat CS-år bakom sig. Världsettan har under stora delar av året varit dominanta och spelat till sig förstaplaceringar i storturneringar som Köpenhamns Major, Esports World Cup, ESL Pro League och IEM Rio.

Hemligheten till framgångarna kan vara deras starka CT-sida. Navi har under de senaste sex månaderna den starkaste CT-sidan av alla topplag i världen, enligt statistik från HLTV.

Nu har Gamerlegion-coachen Ashley "ash" Battye släppt en Youtube-video där han analyserar varför deras CT-sida är så stark. Britten lyfter Navis styrka att aktivt kontrollera delar av kartan, balansen av aggressivt spel och individuell briljans.

Se den tio minuter långa videon nedan:


Artikelbild: Pressbild/PGL och Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..