×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Serbien

Svenskkollen: Svenskarna fortsätter dominera i Belgrad – Fnatic säkrar slutspelsplats

1
Båda svensklagen vinner sina grupper i den serbiska LAN-tävlingen. Här är alla svenska resultat från gårdagens matcher.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

Svenskarna fortsätter dominera i Belgrad – Fnatic säkrar slutspelsplats

Sangal Esports säkrade gruppseger i LAN-tävlingen RES Regional Champions på förmiddagen. På kvällen var det tävlingens andra svensklag Fnatics tur att säkra förstaplatsen i den andra gruppen.

Freddy "KRiMZ" Johansson och Tim "nawwk" Jonassons mannar vann gruppfinalen mot Parivision med 2-1 i kartor efter att ha vänt underläge till vinst. Segern innebär att Fnatic, precis som Sangal, är klara för semifinal i tävlingen och de två svensklagen kan, om de båda fortsätter att vinna, möta varandra i final.

Sangal vs Fluxo
Parivision vs Fnatic

Sangal säkrar ESL Pro League-plats igen – klara för final i ESL Challenger League

Förutom att dominera i Belgrad har Sangal också presterat i onlinetävlingen ESL Challenger Leagues slutspel. För den andra säsongen i rad säkrar Sangal en finalplats i tävlingen efter att laget under kvällen besegrat Nemiga Gaming med 2-1 i kartor.

VInsten innebär att Sangal har säkrat en topp två-placering i tävlingen vilket är tillräckligt för att ha en plats i nästa upplaga av ESL Pro League säkrad.

Sangal vs Nemiga

Pikejagarna slår ut Lemondogs ur Svenska Cupen

Det är färdigspelat för det klassiska svenska laget Lemondogs i Svenska Cupen. Laget åkte på sin andra raka förlust i gruppspelet när man förlorade två raka kartor mot Pikejagarna igår kväll och är därmed utslagna ur tävlingen.

Pikejagarna vs Lemondogs

eraa klar för upper bracket-semifinal i European Pro Leagues andradivision

Sean "eraa" Knutsson och hans Copenhagen Wolves spelade igår sin första slutspelsmatch i European Pro Leagues andradivision. Det blev en 2-1-seger för eraa och hans mannar i matchen mot L&G och laget är därmed klara för upper bracket-semifinal i tävlingen.

CPH Wolves vs L&G

Första förlusten för kreaz i Yalla Compass-gruppspelet

Rasmus "kreaz" Johansson och hans lag Dynamo Eclot åkte på sin första förlust i det första Yalla Compass Fall-gruppspelet när laget igår förlorade mot Permitta Esports. Med tre spelade swissomgångar har Eclot två vinster och ett förlust som facit och har alltså goda chanser att avancera till nästa gruppspelsfas i tävlingen.

Dynamo Eclot vs Permitta

Dagens svenskmatcher

European Pro League Div 2 (slutspel)
Viperio vs Navi Junior

ESL Impact League (gruppspel)
BIG vs HSG
Astralis vs Natus Vincere
Ence vs Team Spirit

Winline Insight (gruppspel)
CPH Wolves vs Aurora Young Blood

Artikelbild: Daniel Sandström, Kalle Strömgren och Viola Sophie Schuldner/ESL
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..