×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Ninjas in Pyjamas inbjudna till Thunderpick World Championship

1
Svensklaget får chansen att spela i tävlingen där Oleksandr "s1mple" Kostyliev gör sin comeback.
Svensklaget Ninjas in Pyjamas har fått en inbjudan till miljontävlingen Thunderpick World Championship 2024 och kommer att delta i turneringens onlinefas. Tävlingen, som fungerar som kval till LAN-finalerna i Berlin, spelas mellan den 21 och 26 oktober och består av totalt 16 lag som gör upp om fyra platser till finalerna i november.

NIP har lottats till samma grupp som Heroic, Imperial Esports och Legacy. Svenskarna kommer att få möta brassarna Imperial i sin öppningsmatch i gruppspelet.


En av de största händelserna i tävlingen är annars att världsstjärnan Oleksandr "s1mple" Kostyliev gör tävlingscomeback, då han återigen kommer att spela tävlingsmatcher för det saudiägda laget Falcons Esports.

Thunderpick World Championship erbjuder ett totalt prispaket på 850 000 dollar, där majoriteten delas ut under LAN-finalerna. Sedan tidigare har svensklaget Fnatic fått en inbjudan till tävlingen.

Artikelbild: Stephanie Lindgren och Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..