×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska spelarna utsatta för DDoS-attack – vann ändå

1
Love "phzy" Smidebrant och Tim "susp" Ångström tvingades spela med skyhög ping på grund av attacken.
De svenska spelarna Love "phzy" Smidebrant och Tim "susp" Ångström och deras lag Wildcard utsattes för en DDoS-attack under lagets match mot BOSS i den amerikanska upplagan av ESL Challenger League. Det vittnar både susp och phzy om i inlägg på sociala medier där den förstnämnda skriver att han tvingats spela matchen med 110 i ping.

"Jag hoppas att snubben som precis DDoS:ade hela vårt lag under en bo3 förlorade massa pengar", skriver susp som uppenbarligen misstänker att det rör sig om en person som bettat pengar på matchen och försökt påverka dess utkomst.

"Att DDoS:a år 2024 är helt galet. Vi vann ändå på något sätt. Önskar evig olycka över den skyldige", kommenterade phzy siutationen.


Trots svårigheterna för Wildcard-spelarna lyckades laget ändå vinna matchen med 2-0 efter två raka kartvinster på Nuke (13-6) och Vertigo (13-11). Segern innebär att laget får spela lower bracket-semifinal mot NRG under natten till fredag.

Artikelbild: Daniel Sandström och Adela Sznajder/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..