×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Wildcard-spelaren hyllar susp och phzy: "Visste att vi skulle växa snabbt"

2
Wildcard har tagit stora kliv framåt efter att de två svenska spelarna anslutit till laget.
Det amerikanska laget Wildcard överraskade tidigare i år när man valde att plocka in de två svenska spelarna Love "phzy" Smidebrant och Tim "susp" Ångström till sin femma. Draget har dock gett resultat och laget har utvecklats ordentligt de senaste månaderna.

Enligt lagets sydafrikanska spelare Aran "Sonic" Groesbeek har tillskottet av erfarenhet från de två svenskarna bidragit till lagets snabba utveckling.

— När vi tog in svenskarna visste jag att vi skulle växa snabbt, särskilt med den erfarenhet som nu finns i laget", säger Sonic i en intervju med den amerikanska nyhetssajten Dust2.us.

Under helgen spelade Wildcard i LAN-tävlingen ESL Challenger Atlanta. Laget tvingades ställa upp utan phzy som inte kunde ta sig till USA på grund av visumproblem, men trots det blev det en delad tredjeplats för laget som nästa månad åker till Kina för att delta i den amerikanska RMR-tävlingen inför Majon i Shanghai.

Artikelbild: Igor Bezborodov/ESL, Daniel Sandström och Adela Sznajder/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..