×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Alliance förlänger med hela femman: "Hoppas kunna ta hem några prestigefyllda troféer"

1
Den svenska organisationen fortsätter sin satsning på Counter-Strike 2.
Den svenska esportorganisationen Alliance förlänger kontraktet med samtliga spelare i sin Counter-Strike 2-division med ytterligare ett år. Det meddelar organisationen genom ett pressmeddelande idag.

Alliances lagkapten Simon "twist" Eliasson uttryckte tacksamhet för organisationens stöd under året.

— Jag vill tacka Alliance för att de gett oss möjligheten och trott på oss under året, genom både upp- och nedgångar. Det betyder mycket att vår organisation stöttat oss inte bara när det gått bra, säger twist i organisationens pressmeddelande.

— Jag är glad att vi nått en överenskommelse att fortsätta ytterligare ett år. Vi hoppas kunna ta hem några prestigefyllda troféer."

Alliance gick in i Counter-Strike förra året och etablerade sig snabbt som en av Sveriges mest konkurrenskraftiga femmor. Under året som gått har laget bjudit på blandade resultat. Mot slutet av året är Alliances huvudfokus att kvalificera sig för de inhemska LAN-slutspelen av Svenska Cupen och Elitserien.

Alliance är:
Markus "upE" Johansson
Simon "twist" Eliasson
Niclas "PlesseN" Plessen
Arvid "avid" Åberg
Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm

Artikelbild:
Videokälla: Elitserien/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..