×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

walle blir esportskonsult åt skärmtillverkare

1
Den svenska CS-legendaren ansluter till Zowie som esportskonsult.
Den svenske Counter-Strike-ikonen Dennis "walle" Wallenberg tillkännagav igår att han går in i ett samarbete med gamingföretaget Zowie som deras esportskonsult. Nyheten avslöjades i ett inlägg på X.

"Jag ansluter mig till Zowie som deras esportskonsult i Sverige och Norden. Jag ser verkligen fram emot att arbeta med ett så hängivet esport-varumärke. Visste ni att över 90 % av CS2-proffsen använder Zowie-skärmar?" skriver han.

Ett av walles första uppdrag i sin nya roll är att styra upp en workshop i Stockholm där Zowie visar upp sina nya modeller för gamingintresserade svenskar. Workshopen äger rum den 30 oktober och walle själv kommer också att vara på plats under dagen.


Artikelbild: Pressbild/Zowie och Privat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..