×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

walle söker lag som vill representera Elite Klan i Svenska Cupen

1
Dennis "walle" Wallenberg letar efter en femma som kan representera sin esportklubb i Svenska Cupen.
Senare i år arrangerar Fragbite en ny upplaga av Svenska Cupen i Counter-Strike. Nu letar CS-legendaren Dennis "walle" Wallenberg efter en femma som kan representera Elite Klan i tävlingen.

37-åringen skriver i ett inlägg att det är en satsning för Svenska Cupen. Han påpekar dock att femman kan bli en del av Elite Klan i framtiden.

"Jag söker ett lag som kan representera Elite Klan i Svenska Cupen. För närvarande är det en tillfällig satsning för att delta i just detta event, och eventuellt andra tävlingar under samma period. Men det finns en god möjlighet att vi kan göra detta till ett permanent lag om vi lyckas väl med våra planer inom organisationen", skriver walle.

Huvudmålet med satsningen är att kvalificera sig till huvudtävlingen. Spelarna som efterfrågas ska ha möjligheten och viljan att träna fram till att kvalen börjar.

"Jag letar efter några spelare, eller ett organisationslöst lag, som har goda chanser att kvalificera sig till huvudtävlingen. Det är målet. Ni ska ha både möjligheten och viljan att utnyttja tiden fram till kvalen för att nöta och träna, för att öka chanserna för att kvala in. Har ni några tips på organisationslösa, talangfulla lag eller free agents som ni tror skulle klara av detta?", avslutar walle.

Elite Klan är en e-sportklubb som grundades av walle tidigare under sommaren. Klubben utgörs bland annat av ett dam- och herrlag i Counter-Strike.

Kvalen till Svenska Cupen kommer att arrangeras under september. De exakta datumen för kvalen kommer att presenteras inom kort.

Artikelbild: walle/X, Pressbild/Elite Klan och Pressbild/Svenska Cupen
Videokälla: Fragbite/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..