×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Kartskapare gör egen Cobblestone för CS2: "Vill inte att CS ska dö"

1
Många fans efterlängar Cobblestone, och nu har deras vädjan blivit besvarad.
Innan CS2 blev officiellt hade det länge ryktats om att den folkkära kartan Cobblestone skulle få en uppdatering, men när spelet väl släpptes blev många fans besvikna att kartan inte fanns med. Nu har fansen tagit tag i problemet, och kartskaparen JoshMakesGames har skapat en egen förnyad version av Cobblestone.

"Jag känner att det är mitt ansvar att skapa kartan. Valve verkar fokusera mer på Deadlock, vilket jag antar är förståeligt", skriver kartskaparen JoshMakesGames i en kommentar till Fragbite.

I oktober 2018 släppte Valve en omdiskuterad uppdatering till kartan som ändrade på A-siten, vilket möttes av kritik. Därför har JoshMakesGames valt att utgå från kartans tidigare, mer omtycka design. Mycket av kartan står nu klar, men det finns ännu en del som kartskaparen vill uppdatera och ändra på, däribland smådetaljer och kartans ljus. Tanken är att göra om alla gamla folkkära CS-kartor i CS2, men Cobblestone var den med allra högst efterfrågan.

Varför han väljer att uppdatera gamla CS-kartor är högst personligt, och JoshMakesGames hoppas att många kan avnjuta kartorna:

"Counter-Strike var ett sätt för mig att njuta av livet när jag jobbade långa dagar som byggarbetare. Det höll mig levande, helt ärligt. Jag vill inte att CS ska dö, för det finns folk där ute som behöver det", fortsätter kartskaparen.

Se bilderna på JoshMakesGames uppdaterade Cobblestone:
Cs2 Cobblestone (Lighting Experiential Phase)
byu/jfxdesigns inGlobalOffensive

Fler bilder:
I'm Making Cobblestone In CS2! (Link In Comments)
byu/jfxdesigns inGlobalOffensive


Artikelbild: JoshMakesGames/Reddit
Videokälla: Fragbite

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..