×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Kartskapare gör om Inferno i Minecraft-stil till CS2

1
Minecraft-versionen av CS2-kartan Inferno hyllas på Reddit.
Under helgen delade kartskaparen "w1tchers" med sig av sin senaste skapelse – en Minecraft-version av Counter-Strike 2-kartan Inferno. Kartan, som bland annat lades upp på subredditen r/cs2, skapade w1tchers tillsammans med en vän och fick snabbt fått en del positiv uppmärksamhet från communityn.

"Hey! Jag gjorde en Minecraft-version av nya Inferno tillsammans med en vän. Min vän byggde i Minecraft och sedan gjorde jag 'konverteringen' till CS2! Mitt mest ambitiösa kartprojekt hittills," skriver w1tchers i sitt inlägg.

Reaktionen från communityn har varit övervägande positiv. Den mest uppröstade kommentaren i tråden "I reimagined Inferno in Minecraft Style for CS2 (fully playable in CS2)!" kommer från användaren "GooblenS, som skrev"Jag kan inte ens föreställa mig hur lång tid det här måste ha tagit! Bra jobbat, det ser fantastiskt ut."

För den som vill spana in kartan finns en länk till kartan på Steam Workshop här.

I reimagined Inferno in Minecraft Style for CS2 (fully playable in CS2)!
byu/Worth_Author_9717 incs2

Artikelbild: w1tchers/Steam Workshop
Videokälla: Fireleague/X

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..