×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Johnny Speeds vinner över fightclub - nu börjar finalerna i Luddies tävling

1
Finaldags i Suicide Zero by Luddie
Semifinalerna i onlinetävlingen Suicide Zero by Luddie av Ludwig "Luddie" Hall är nu färdigspelade. Tidigare idag slog Eyeballers rivalerna i Alliance i en rejält spännande och jämn semifinalsmatch som sträckte sig över tre kartor. Nu har Johnny Speeds slagit fightclub i den andra semifinalen. Nu är det dags för final i tävlingen.

Den första semifinalen började bra för Alliance, som tog första kartan 13-7 trots storspel from Eyeballers-duon Ludvig "HEAP" Alonso och Jonathan "delle" Ahlstedt. Men Eyeballers kämpade tillbaka med en 16-13 vinst i övertid på karta två, det efter att Alliance gjort en comeback från 3-9. På den tredje och sista kartan tog ögonbollarna en 7-5-ledning i första halvlek, som de sedan lyckades konvertera till en 13-9-vinst. Eyeballers vann därmed den första semifinalen och bokade sin plats i finalen.

Den andra semifinalen mellan Johnny Speeds och fightclub blev likaså spänningsfylld. Johnny Speeds vinner första kartan 13-10, varefter fightclub kämpar tillbaka och tar hem karta två 13-9. Med Johnny Speeds som storfavoriter att vinna hela tävlingen blir det nervöst på servern, särskilt när den tredje kartan jämnas 10-10.

Final

Eyeballers
HEAP, JW, delle, dex, poiii

Sverige Johnny Speeds
hampus, draken, spooke, bobeksde, Ro1f

Nu inleds finalen med 70 000 kronor på spel, varav 50 000 går till vinnaren. Finalen strömmas på Esportstudions Twitch-kanal. Länk till Luddies insamling till välgörenhetsorganisationen Suicide Zero återfinns här.

Artikelbild: Pressbild/Johnny Speeds, Pressbild/Eyeballers och Pressbild/Suicide Zero
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..