×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Franska profilen: Lekr0s organisation intresserade av att värva fransk femma

1
Den franska profilen hävdar att BC Game är i "långtgående förhandlingar" med 3DMAX-femman.
Den franska tidigare professionella spelaren Sebastien "KRL" Perez hävdar att femman som idag representerar 3DMAX står inför ett viktigt beslut om sin framtid. I ett inlägg på X skriver KRL att laget är i långtgående förhandlingar med de två organisationerna BC Game och Twisminds om potentiella rekryteringar.

Samtidigt som BC Game, där den svenska spelaren Jonas "Lekr0" Olofsson är in-game leader, och TwisMinds visar intresse finns det fortfarande en möjlighet att laget förlänger med 3DMAX. Detta skulle dock kräva att organisationen kan säkra starka ekonomiska garantier.

"3DMAX-femman är i långtgående samtal med BC Game och Twisminds och ett beslut väntas snart. De kan dock fortfarande resigna med 3DMAX om organisationen kan ge starka ekonomiska garantier, vilket gör de kommande dagarna avgörande för lagets framtid", skriver KRL i sitt inlägg.


Tidigare i september rapporterade KRL att 3DMAX hade ekonomiska problem och att kontraktet för flera av spelarna går ut i mitten av november. Femman har kvalat till den europeiska RMR-tävlingen i Shanghai och situationen har öppnat möjligheten för andra organisationer att värva en femma som har chans att nå Majorn.

Artikelbild: KRL/X och Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..