×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

m0NESY om rivaliteten med Natus Vincere: "Jag var arg och hungrig"

1
Ilska drev Ilya "m0NESY" Osipov till finalvinsten mot Natus Vincere.
Efter 9 raka förluster lyckades G2 Esports igår till slut besegra Natus Vincere och säkra titeln i Blast Premier Fall Final. Efter finalen delade den ryska 18-åriga stjärnspelarenIlya "m0NESY" Osipov sina känslor efter att laget äntligen brutit sin förlustsvit.

I en intervju med CS-sajten HLTV berättar m0NESY att ilska var en viktig drivkraft för honom inför matchen.

— Jag var väldigt hungrig och arg innan matchen när jag såg att vi skulle möta NAVI igen i finalen. Jag ville visa att vi inte kan förlora igen, att vi inte kan låta det hända. Jag var helt enkelt arg och fast besluten att vinna och krossa dem," sa m0NESY efter matchen.

Sagt och gjort. G2 tog hem titeln och m0NESY utsågs till turneringens MVP men för honom är det lagets framgångar som betyder mest.

— Jag räknar inte MVP-utmärkelser. Jag fokuserar inte på det. Jag vill bara lyfta troféer. När jag ser andra lag vinna, gör det mig arg och hungrig. I år har vi bara vunnit i Dallas (IEM Dallas, reds. anm.), och jag är väldigt hungrig på fler titlar. Allt annat är bara en bonus, förklarade han.

Med en seger i Köpenhamn siktar nu m0NESY och G2 på att fortsätta sin framgångssaga och erövra fler troféer framöver. Nästa chans för laget att säkra en tävlingsseger är nästa vecka då G2 reser till Brasilien för att delta i IEM Rio.

Artikelbild: Pressbild/Blast
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..