×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Gamerlegion-coachen om nya visionen: "Vi vill bygga ett lag för framtiden"

1
Erik "ztr" Gustafssons nya coach berättar att Gamerlegion inte vill vara ett säljande lag längre.
Den tyska organisationen Gamerlegion har under vårsäsongen arbetat med att sätta samman en ny CS-femma inför kommande säsong. Den sista pusselbiten presenterades förra veckan — 20-årige svensken Erik "ztr" Gustafsson.

Sedan tidigare har laget har plockat in 19-åringarna Andreas "aNdu" Maasing, Timur "FL4MUS" Marev och Henrich "sl3nd" Hevesi. Tillsammans med Sebastian "volt" Malos, 22, utgör spelarna numera ett av de yngsta lagen i toppskiktet — med medelåldern 20.6.

Organisationens nya vision är att plocka in motiverade och lovande talanger för att bygga ett lag för framtiden i stället för att sälja spelare till större lag. Det berättar lagets coach Ashley "ash" Battye i en längre intervju med CS-sajten HLTV.

"Det här är visionen vi tar nu. Om vi ​​inte kan attrahera de bästa spelarna med störst rykte kommer vi att ta in lovande spelare som vill vara här och försöka utveckla dem så mycket vi kan. Vi vill bygga ett lag för framtiden och försöka att inte vara den här organisationen som bara säljer spelare när ett erbjudande kommer in", säger ash och fortsätter senare:

"Vi är redo att ta nästa steg där vi inte är ett säljande lag längre, och vi kommer att bygga ett lag som försöker vinna turneringar. Det kommer att ta lite tid eftersom våra spelare är så unga, men vi tror verkligen att det är möjligt med det lag vi har".

Gamerlegions nya femma inleder sin resa tillsammans i slutet av juli när Blast Premier Fall Groups arrrangeras i Köpenhamn. Där får vi även se Ninjas in Pyjamas inleda sin höstsäsong.

Gamerlegions femma nu:
Andreas "aNdu" Maasing
Timur "FL4MUS" Marev
Henrich "sl3nd" Hevesi
Sebastian "volt" Malos
Erik "ztr" Gustafsson

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: CCT/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..