×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Tidigare Valve-utvecklaren avslöjar: Ville göra CS-fuskare till kycklingar

1
Varför inte förnedra fuskare innan de blir avstängda?
Valves nya spel Deadlock får gott om uppdateringar och anti-cheat systemet där verkar redan fungera bättre än i CS2. Under gårdagen släpptes en ny uppdatering till Deadlock som omvandlar en spelare till en groda om de fuskar under en match. Efter matchen blir fuskaren sedan avstängd. Men nu avslöjar den tidigare Valve-utvecklaren Burton Johnsey att han arbetade på en liknande funktion för Counter-Strike, fast med kycklingar istället för grodor:

"Herregud, har de äntligen byggt kodnamnet "FU Surprise Mode"?! När jag jobbade på VAC designade Rich och jag det här för CS, men fuskaren var en kyckling", skriver Burton Johnsey som reaktion till Deadlock-uppdateringen.

Ett tag efter lanseringen av CS2 släppte Valve funktionen VAC Live, som direkt avslutar matcher om en fuskare har upptäckts. Det är dock ifrågasättbart hur väl detta system fungerar, då VAC Live-funktionen sällan upptäcker några fuskare alls. Om Valve kommer att införa en funktion som omvandlar fuskare till kycklingar i CS2 är dock högst tveksamt, särskilt med tanke på att Burton Johnsey inte arbetat på Valve i över sju år.



Artikelbild: Skärmdump/CS2
Videokälla: Twitch/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..