×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

En av världens mest ökända CS-fuskare får spela Majors igen

1
Nikhil "⁠forsaken⁠" Kumawat kan återvända till Valve-evenemang.
Den indiska före detta Counter-Strike-spelaren Nikhil "forsaken" Kumawat, som blev känd världen över efter att ha fuskat under LAN-tävlingen Extremesland 2018, har nu avtjänat sin femåriga avstängning från Valve-tävlingar. Avstängningen, som infördes i september 2018 av Esportens Integritetskommission (ESIC), har idag officiellt löpt ut.

Forsaken blev avstängd år 2018 efter att han under en tävlingsmatch ertappats med att använda ett fuskprogram, som han för att undvika upptäckt döpt till "Word.exe". Skandalen resulterade i ett hårt straff och spelaren stängdes av från all professionell tävlan i Valve-sanktionerade turneringar.

I samband med att Valve ändrade sina regler under 2021 öppnades en väg för att avstängda spelare skulle kunna återvända efter att ha avtjänat sina straff. Detta gör nu att forsaken åter har mölighet att delta i framtida Valve-evenemang, det är dock osannolikt att han kommer att försöka återvända till professionellt spelande.

Artikelbild: Yuki Yujen Chen/X

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..