×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Nedlagda laget har fortfarande stora skulder — svenska spelare drabbade

1
Den israeliska organisationen Finest är fortfarande skyldiga spelare över 700 000 kronor.
Den israeliska esportorganisationen Team Finest är fortfarande skyldig tidigare spelare och personal över 70 000 dollar (~710 000 kronor), efter att verksamheten lades ner i oktober 2022. De obetalda beloppen inkluderar bland annat löner och prispengar från lagets vinst i Pinnacle Cup IV, rapporterar CS-sajten HLTV.

Bland de drabbade spelarna finns bland annat svensken Niclas "PlesseN" Plessen som inte fått sina prispengar utbetalda. Svenskarna Simon "twist" Eliasson och Rasmus "kreaz" Johansson nämns som två spelare som har fått prispengar utbetalda, men i ett inlägg på X kommenterar kreaz att han fortfarande saknar lön från tiden i organisationen.

Mark Klein, styrelseordförande för Finests ägarbolag RadarZero , har lovat att alla skulder kommer att betalas, men någon tidsplan har ännu inte fastställts.

Artikelbild: Pressbild/Finest, Stephanie Lindgren och Kalle Strömgren
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..