×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ex-Finest tar brons i Svenska Cupen – vann mot Lilmix i Space Arena

2
Det blev brons för Patrik "f0rest" Lindberg och Ex-Finest i Svenska Cupen.
Bronset i Svenska Cupen går till Ex-Team Finest. Det står klart efter att laget vunnit matchen om tredje pris mot Lilmix.


Matchen inleddes på Lilmix kartval Ancient, samma karta som laget valde mot Ninjas in Pyjamas. Precis som igår hade Lilmix svårt att komma in i matchen och det var Ex-Finest som gick till halvtidsvila med en 9-6-ledning.

Ex-Finest vann sedan pistolrundan i den andra halvleken och kunde dra ifrån ordentligt. Olek "hades" Miskiewicz toppade scoreboarden på kartan med 24 frallor.

Dust2 blev sedan en riktigt jämn historia. Lilmix ställde upp ett starkt försvarsspel i den första halvan men Ex-Finest, med Patrik "f0rest" Lindberg i spetsen, lyckades vända på steken och säkra kartvinsten med 16-12.

Genom vinsten tar Ex-Finest hem 75 000 kronor i prispengar medan Lilmix får 25 000 kronor.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..