×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Brasilianska Major-vinnaren hintar om comeback: "Räkna med mig"

1
Den tvåfaldiga Major-vinnaren är redo att leda sitt hemland till seger.
Den brasilianska riflern Epitácio "TACO" de Melo är som mest känd för sin tid i SK Gaming och Luminosity Gaming, två brasilianska lag i vilka han vann två Majors. Efter den succéfyllda perioden i 2015-2018 har stjärnspelaren inte lyckats nå samma nivå. Men nu meddelar TACO att han är tillbaka:

"Räkna med mig att få stopp på förlorar-kulturen som finns i brasiliansk CS. Nyheter kommer snart. Med andra ord, den mest lojala och blodtörstiga soldaten i brasiliansk CS är tillbaka. Det är meddelandet", säger TACO i sin video på Instagram.

CS-legendaren understryker dock att han inte kommer tillbaka för att "rädda brasiliansk CS", utan snarare för att vägleda landet i rätt riktning:

"Brasiliansk CS är full av bullshit och jag hoppas kunna komma tillbaka och hjälpa oss fokusera lite mer på det kompetitiva, snarare än bara media och likes. Det är galet att se hur mycket potential vi har och att organisationerna istället fokuserar på media."

Läs en del av Tacos inlägg:
Taco/Instagram
Taco/Instagram


Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: Faceit/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..