×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Brasiliansk fotbollsklubb bildar CS-lag

1
Den brasilianska fotbollsklubben investerar i Counter-Strike genom att bilda ett lag av lokala spelare.
Fotbollsklubben Associação Chapecoense de Futebol har startat ett CS-lag. Det rapporterar HLTV:s nationella sajt Dust2.br.

Chapecoense heter laget som fotbollsklubben startat. Lagets spelare värvades i den brasilianska staden Chapéco efter att de fick genomföra tester på plats och laget kan därmed förväntas delta i diverse onlinetävlingar och lokala LAN-tävlingar.

Det är dock inte första gången som fotbollsklubben bildar ett CS-lag. För fyra år sedan drog klubben igång samma initiativ. Nu har Associação Chapecoense de Futebol linor i bland annat Valorant, Fortnite och League of Legends.

Tidigare har den världskända ukrainska fotbollsspelaren Oleksandr Zinchenko investerat i CS-laget Passion UA. Likaså är den brittiska fotbollsikonen David Beckham delägare av Guild Esports, som för bara en månad sedan bänkade sin CS-lina.

Artikelbild: Valve och Pixabay
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..