×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Petade NIP-coachen: "Förvånad och besviken"

1
Den svenska tränaren Fredrik "slap" Junbrant uttrycker besvikelse efter att ha blivit bänkad av Ninjas In Pyjamas.
Den svenska CS-coachen Fredrik "slap" Junbrant har blivit petad från sin roll som assisterande tränare i Ninjas in Pyjamas efter bara fyra månader i laget. Beslutet att ersätta honom med akademicoachen Daniel "sprayxd" Kogan har gjort slap både överraskad och besviken.

"Som ni kan se vill NIP behålla Gareth "MisteM" Ries och sprayxd som duo. Överraskad och besviken. Osäker på vad framtiden har att erbjuda", skriver slap i ett inlägg på X efter att organisationen meddelat förändringarna.



I en sändning på Twitch förklarade NIP:s general manager Björn "THREAT" Pers igår att beslutet att peta slap tagits trots att man anser att svensken "bara gjort ett bra jobb". Det som varit avgörande ska istället varit att man verkligen ville låta MisteM och sprayxd fortsätta arbeta tillsammans.


slaps tid i NIP är inte nödvändigtvis över, då organisationen uttryckt en förhoppning om att hitta en annan roll som passar svensken framöver.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla. Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..