×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Efter ändringarna i NIP — akademispelarna söker nya lag

1
Akademilaget kan splittras efter Ninjas In Pyjamas senaste ändringar.
Igår meddelade Ninjas in Pyjamas att man gör ändringar i sin CS-femma. Lagets in-game leader Alejandro "alex" Masanet förpassas till bänken och den svenska assisterande tränaren Fredrik "slap" Junbrant flyttas till en ny roll i organisationen samtidigt som Gareth "MisteM" Ries och Daniel "sprayxd" Kogan flyttas upp från akademilaget Young Ninjas.

Nu kan fler förändringar i organisationen vara på väg. En konsekvens av att akademispelarna flyttats upp är nämligen att Young Ninjas inte längre har en fulltalig femma eller coach, och några ersättare till MisteM och sprayxd har ännu inte hittats. Detta har i sin tur lett till att några av de kvarvarande Young Ninjas-spelarna gått ut på sociala medier och meddelat att de letar efter nya lag att representera.

"Hej, jag är fortfarande en del av Young Ninjas, men sedan ändringar gjordes i huvudlaget kommer det att ta lite tid att fylla luckan i vår uppställning och därför har jag fått tillåtelse att under denna period undersöka om det finns något intresse från andra organisationer", skriver den svenska akademispelaren Jacob "jocab" Nerheden i ett inlägg på X.

Young Ninjas är nu:
Jacob "jocab" Nerheden
Leo "Silence" Ingvarsson
Polen Kacper "xKacpersky" Gabara
Israel Maoz "BluePho3nix" Paz


Artikelbild: Pressbild/Ninjas In Pyjamas
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..