×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: Tung Pro League-kväll för svenskarna

1
Freddy "KRIMZ" Johansson och Ludvig "Brollan" Brolin hade hoppats på bättre utdelning. Här är alla gårdagens svenska resultat.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

Tung Pro League-kväll för svenskarna

Varken Freddy "KRiMZ" Johansson eller Ludvig "Brollan" Brolin hade en bra kväll i ESL Pro League. De svenska spelarna förlorade varsin match i gruppspelet och måste nu kriga vidare i tävlingens mitten-bracket.

Fnatic vs M80
Mouz vs Imperial

Metizport utslagna i åttondelen efter förlust mot Zero Tenacity

Efter att ha fått en inbjudan direkt till slutspelet av Elisa Invitational Fall 2024 tappade Metizport bollen och förlorade sin åttondelsfinal mot Zero Tenacity med 0-2. Svenskarna är nu utslagna ur tävlingen.

Metizport vs Zero Tenacity

kreaz till upper bracket-semi i United21-slutspelet

Rasmus "kreaz" Johansson fortsätter att leverera toppresultat i tier 2-scenen med sitt Dynamo Eclot. Laget säkrade igår en topplacering i United21:s högstadivision efter att ha säkrat en plats i tävlingens upper bracket-semifinal. Samtidigt missar laget avancemang i ESEA Advanced-slutspelet där man förlorade mot Copenhagen Wolves med 1-2.

Dynamo Eclot vs Kono
Dynamo Eclot vs CPH Wolves

zAAz tar andra raka i ESL Impact League

Den svenska CS-legendaren Zainab "zAAz" Turkie och hennes lag Impreial Esports tog sin andra raka vinst i ESL Impact-gruppspelet igår. Laget besegrade BIG med 2-1 i kartor och är med två spelade matcher obesegrade i tävlingen.

Dagens svenskmatcher

ESL Pro League (gruppspel)
Fnatic vs BIG
Mouz vs Complexity

ESL Impact League (gruppspel)
Astralis vs Ence

CCT Season 2 Europe Series 11 (gruppspel)
Eyeballers vs Zero Tenacity

Kval till CCT Season 2 Europe Series 12 (gruppspel)
Alliance vs The Suspect

Artikelbild: Adela Sznajder och Adam Lakomy/ESL
Videokälla: Fireleague/X

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..