×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska Fnatic-chefen vill se bättre resultat: "Krävs mer av oss som lag"

3
Patrik "cArn" Sättermon vill att Fnatic ska större kliv framåt.
Fnatics svenska delägare Patrik "cArn" Sättermon har i ett inlägg på X uttalat sig om organisationens CS-lag. I inlägget skriver cArn att även om laget har tagit några viktiga steg framåt sedan Benjamin "blameF" Bremer anslöt i maj, krävs det mer av laget för att vara konkurrenskraftiga på högsta nivå.

"Efter värvningen av blameF i maj har vi tagit några bra steg framåt som lag, men med den ständigt ökande konkurrensen krävs det mer från oss som lag och organisation för att känna oss säkra i att tävla på ett meningsfullt sätt, inte bara då och då utan i varje tävling vi medverkar i", skriver cArn.

Fokus för Fnatic under resten av året är förstås på RMR-tävlingarna i november där Fnatic lyckades få en direktinbjudan baserat på lagets placering på Valves världsranking. För tillfället deltar laget, som idag är rankade på plats 22 på Valves världsranking, i ESL Pro League där man igår vann sin första match mot blameF:s tidigare lag Astralis.

"Även om mycket av vårt fokus och våra långsiktiga mål är inriktade på Shanghai Majorns RMR-tävlingar, går vi in i Pro League med höga förväntningar och en stark hunger", skriver cArn.

Fnatics nästa match i ESL Pro League spelas ikväll klockan 19:30 då laget möter amerikanska M80.



Artikelbild: Pressbild/Fnatic och cArn/Linkedin
Videokälla: Fireleague/X

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..