×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

Ence presenterar ny coach: "Mitt mål är att föra laget tillbaka till topp 10"

2
Tyska 35-åringen tar över rollen efter Jakub "kuben" Gurczyński.
För snart två veckor sedan valde den finska organisationen ENCE Esports att bänka CS-legendaren Jakub "kuben" Gurczyński. På måndagen presenterade organisationen CS-lagets nya coach.

Den tidigare Sprout- och BIG-coachen Niclas "enkay J" Krumhorn tar över ansvaret efter kuben. Den 35-årige tysken kommer senast från Team Entropiq där han huserade från juli förra året.

"Jag är superglad över att gå med i en så prestigefylld organisation som ENCE, och jag känner mig väldigt privilegierad över att vara här. Mitt mål är att föra laget tillbaka till topp 10 på världsrankingen. Jag vill att vi ska jobba hårt, njuta av att spela Counter-Strike och förbättra oss tillsammans, dag ut och dag in", säger den nyblivna coachen till Ence hemsida.

Ence valde att bänka kuben efter en rad svaga resultat och hoppas nu komma tillbaka på rätt spår. Laget spelar sin första match i ESL Pro League i dag mot formstarka Team Liquid.

ENCE
Lukas "gla1ve" Rossander
Krzysiek "Goofy" Gorski
Kacper "kylar" Walukiewicz
Paavo "podi" Heiskanen
Victor "sdy" Orudzhev

Niclas "enkay J" Krumhorn (coach)

Jakub "kuben" Gurczyński (bänkad)


Artikelbild: Pressbild/ENCE
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..