×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Fansens förvåning efter Ences spelarbyten: "Är ni fulla?"

1
Ett par minst sagt oväntade drag.
Under onsdagen meddelade den finska organisationen ENCE Esports att man gör ändringar i sin femma. Den polska duon Olek "hades" Miskiewicz och Paweł "dycha" Dycha förpassas till bänken och in kommer istället den finska spelaren Paavo "podi" Heiskanen och ukrainaren Victor "sdy" Orudzhev.


Spelarbytena kommer efter en resultatmässigt tuff vårsäsong för Ence där laget gått från att vara ett lag i den absoluta världstoppen till att tappa på världsrankingen och nu vara rankade först på plats 21.

Trots att resultaten inte varit på samma nivå som i höstas var det många av lagets fans som på onsdagen reagerade med förvåning över förändringarna. I inlägg på sociala medier var det flera fans som öppet ifrågasatte särskilt bänkningen av hades, då den 24-årige AWP-spelaren varit en av lagets bättre spelare under våren.

"HADES??? ÄR NI FULLA???", kommenterade bland annat X-användaren Express på organisationens inlägg om spelarbytena.

Ence Esports är nu:
Lukas "gla1ve" Rossander
Victor "sdy" Orudzhev
Paavo "podi" Heiskanen
Kacper "kylar" Walukiewicz
Krzysiek "Goofy" Gorski

Artikelbild: Adela Sznajder/ESL
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..