×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

Veteranen avslutar spelarkarriären: "Svårt att prata om det"

1
Tidigare Navi-spelaren avslutar spelarkarriären vid 29 års ålder.
Den ryska CS-veteranen Denis "seized" Kostin har en lång och framgångsrik karriär bakom sig. Nu väljer han att avsluta sin spelarkarriär.

Det meddelade 29-åringen genom ett inlägg under fredagskvällen. Han skriver bland mycket annat att det inte fanns något värdigt alternativ till att fortsätta spelarkarriären.

"Idag tillkännager jag slutet på min professionella karriär som spelare. Det är faktiskt väldigt svårt att prata om det, även med tårar i ögonen. Jag kom till det här beslutet för att det inte fanns något värdigt alternativ att fortsätta min karriär", inleder han inlägget med.

Han meddelar samtidigt att han kommer fortsätta vara involverad i scenen på ett eller annat sätt. Att ta sig an rollen som coach i framtiden är inte heller någon omöjlighet, skriver han.

Ryssens karriär tog fart 2013 när han anslöt till Natus Vincere. Där skördade han flera framgångar genom att bland annat vinna IEM San Jose 2015, ESL One New York 2016 och DreamHack Open Leipzig 2016.

Han spelade dessutom i elva stycken Majors under sin tid i organisationen — varav han vann två stycken silvermedaljer. De senaste två åren har seized, majoriteten av tiden, varit in game-leader för 9 Pandas. Sedan juni har han huserat på bänken.

Läs hela meddelande nedan:

Artikelbild: Carolina Mårtensson och Pressbild/PGL
Videokälla: Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..