×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Ryssland

Gambit kontrakterar seized — fitch bänkad

1
Efter en misslyckad majorturnering har Gambit Esports valt att göra ett spelarbyte. In kommer Denis "seized" Kostin som på permanent basis kommer att ersätta Bektiyar "fitch" Bahytov.
Denis "seized" Kostin har agerat inhoppare för Gambit Esports i både ESEA Mountain Dew League och i IEM Katowice-kvalet som avslutades i helgen. Nu har organisationen offentliggjort att den ryska spelaren kommer att ersätta Bektiyar "fitch" Bahytov på en permanent basis. Den nu bänkade spelaren är klar för försäljning, det vill säga att organisationen är öppna för förslag angående Bahytovs framtid.

Sist in, först ut, det är så Bahytovs saga under Gambits fana slutar. Han ersatte i november förra året Danylo "Zeus" Teslenko i lagets startfemma och har sedan dess bland annat hjälpt laget till semifinal under Dreamhack Masters Malmö samt en förstaplats i ROG Masters 2017.


Enligt lagets coach var det ett nödvändigt byte
gambit.gg

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..