×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fragbite arrangerar ny säsong av Svenska Cupen

2
Svenska Cupen kommer tillbaka i höst!
Idag är vi på Fragbite mycket stolta över att meddela att vi i höst arrangerar en ny upplaga av Svenska Cupen i Counter-Strike. För tredje året i rad får vi möjlighet att bjuda in hela den svenska CS-scenen till en stor fest där vi avgör vilket som är Sveriges bästa lag i Counter-Strike.

Förra året var det Eyeballers som spelade hem Svenska Cupen inför ett fullsatt Space Arena efter bland annat Casper "SHiNE" Wennerbergs ikoniska ninja defuse mot Godsent. Mycket har hänt sedan dess och det ska bli minst sagt spännande att se vilket lag som lyfter pokalen detta år.


Precis som tidigare inleds Svenska Cupen med öppna kval där alla svenska spelare oavsett nivå har möjlighet att delta. Efter de öppna kvalen hålls ett gruppspel online följt av ett slutspel i LAN-miljö där Sveriges vassaste femmor väntar.

Svenska Cupen spelas under perioden augusti–november och har 500 000 kronor i prispengar. Exakta speltider för samtliga faser samt mer detaljer rörande format och biljetter kommer att meddelas löpande under sommaren och början av hösten.

Artikelbild: Stephanie Lindgren
Videokälla: Fragbite/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..