×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

"Ett fucked up sätt att vinna" — Xizt stöttar Heroic-spelaren efter missen

1
Richard "Xizt" Landström var snabb att stötta Heroic-spelaren efter den märkliga matchen.
Gårdagens stora snackis blev Heroic-stjärnan Rene "TeSeS" Madsens oavsiktliga regelbrott i mötet med Ninjas in Pyjamas i ESL Pro League. Till följd av regelbrottet förlorade Heroic matchen efter att vinsten på en karta som Heroic vunnit istället tilldelats NIP.

I ett inlägg på X efter matchen valde NIP:s stjärncoach Richard "Xizt" Landström att uttrycka sympati för TeSeS. Svensken, som tidigare tränat dansken i Heroic, konstaterar i inlägget att det "inte är en chans" att TeSeS brutit mot reglerna med flit och att dansken är "en av de mest ärliga" spelarna.

"Ett fucked upp sätt att 'vinna'. Jag vet inte ens vad jag ska säga. Det finns ingen chans att TeSeS aktiverade något med flit. En av de bästa och mest ärliga killarna i scenen. Håll huvudet högt bro", skriver Xizt.


Ninjas In Pyjamas och Heroic fortsätter ESL Pro League-gruppspelet under onsdagen. NIP möter Natus Vincere klockan 19:30 medan Heroic spelar samtidigt mot Lynn Vision Gaming.

Artikelbild: Igor Bezborodov/ESL
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..