×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Danska stjärnan erkänner regelbrottet som kostade segern: "Så fucking pinsamt"

1
René "TeSeS" Madsen begick regelbrottet av misstag.
När Ninjas in Pyjamas igår besegrade Heroic i ESL Pro League gjorde man det på ett minst sagt märkligt vis. Efter att Heroic vunnit den första kartan upptäckte nämligen turneringsarrangören ESL att en Heroic-spelare brutit mot det nyligen införda förbudet mot Snap Tap-teknik i spelarnas tangentbord.

Trots att Heroics besegrat NIP på kartan tilldelades NIP vinsten. Heroic kvitterade men förlorade sedan den avgörande kartan.

Efter matchen klev Rene "TeSeS" Madsen fram och erkände att han oavsiktligt använt funktionen under matchen. I ett inlägg på X X beskrev TeSeS det hela som "fucking pinsamt och amatörmässigt", samtidigt som han betonade att användandet av Snap Tap var oavsiktligt.

"Jag stängde av det för länge sedan när det förbjöds av Valve. Jag märkte inte att det var på under matchen och gjorde det uppenbarligen inte medvetet. Jag svek grabbarna och är förkrossad över det."


Artikelbild: Stephanie Lindgren/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..