×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

dex uppskriven för Eyeballers — kliver in istället för Golden idag

1
Lilmix-spelaren gör rollen som inhoppare igen.
Under gårdagen meddelade Eyeballers att man möblerar om i femman ordentligt. Maikil "Golden" Selim och Peppe "Peppzor" Borak förpassas till bänken medan Eyeballers går på jakt efter två ersättare till spelarna.

Precis som när Eyeballers tidigare letat nyförvärv gör lagets delägare Robin "flusha" Rönnquist tillfällig comeback på servern. Under gårdagen spelade han tillsammans med Golden i laget i vad som ser ut att bli Goldens sista match för organisationen.

När Eyeballers kliver ut på servern idag gör man det nämligen med flusha och Lilmix-spelaren Sebastian "dex" Samuelsson i femman. På CS-sajten HLTV:s matchsida är dex listad som Eyeballers femte spelare i dagens Yalla Compass-match mot 9INE.

Mest troligt är att det rör sig om ett tillfälligt inhopp för spelaren som tidigare under säsongen också agerade inhoppare för Johnny Speeds i det stängda Major-kvalet. Matchen mellan Eyeballers och 9INE spelas klockan 13:00 idag.

Eyeballers ställer upp med följande femma:
Jesper "JW" Wecksell
Ludvig "HEAP" Alonso
Alex "poiii" Nyholm Sundgren
Robin "flusha" Rönnquist
Sebastian "dex" Samuelsson

Artikelbild: Daniel Sandström och Pressbild/Eyeballers
Videokälla: Elisa/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..