×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Spelarens sinnessjukt fula clutch blir viral: "Vad i helvete såg jag precis?"

2
En ful clutch, men en vunnen runda.
Spelare som når level 8 på Faceit brukar vara relativt bra på CS, men stressen av en clutch gör att man ofta spelar sämre. I ett viralt klipp på Reddit ställdes T-spelaren mot fyra motståndare i en clutch-situation, fastklämd i ett hörn på Mirage. Det leder till en av CS2:s galnaste och roligaste clutchar.

Clutchen börjar med en tjusig spray från spelarens Galil som dödar två motståndare, varefter en tredje CT peekar spelaren. Vid detta läge borde clutchförsöket varit stoppad för länge sedan, men vad som istället följer är ren komedi.

T-spelaren behövde i slutändan använda hela sin arsenal - Galil, Tec-9, kniv och en granat - innan hen slutligen lyckades vinna vad som nu kallas "en av de galnaste och mest fucked up 1v4:or jag någonsin sett" av trådskaparen hoppamivan. Klippet blev snabbt viralt på grund av den absurda rundan som utspelas på servern.

"Tack för att du fick mig att skratta. Har spelat sedan 2019 och har aldrig sett något sånt här. Komisk runda", skriver callmejaaggii.

Se klippet:
This is the craziest, most fucked up 1v4 I have ever seen. This is Faceit lvl 8.
byu/hoppamivan incsgo


Artikelbild: Skärmdump/Reddit
Videokälla: Champion of Champions/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..