×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-legendarerna berättar vilka de hade velat spelat med under sina karriärer

1
Kenny "kennyS" Schrub och Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski delar med sig av vilka de hade velat spelat med under sina aktiva år.
CS-legendarerna Kenny "kennyS" Schrub och Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski är två väldekorerade CS-spelare som större delen av sina karriärer spelat tillsammans med respektive landsmän. Nu delar duon med sig om vilka lag och spelare de hade velat spelat med under sina karriärer.

Den numera 29-årige fransosen kennyS slog igenom 2013 i Ninjas in Pyjamas-rivalen VeryGames. Sedan dess har han representerat lag som Team LDLC, Titan, Team EnVyUs och G2 Esports. Han önskar dock han fick chansen att spela för Faze Clan eller Team Liquid under sin karriär, berättar han för HLTV.

Den polska CS-ikonen pashaBiceps berättar att han skulle vilja spela tillsammans med den brasilianska trion Gabriel "FalleN" Toledo, Fernando "fer" Alvarenga och Epitácio "TACO" de Melo under sina aktiva år. 36-åringen var en del av den polska "Golden Five"-femman och skördade sina största framgångar i Virtus.pro.

Se när kennyS och pashaBiceps avslöjar vilka de hade velat spela med:

Artikelbild: kennyS/X och Pressbild/PGL
Videokälla: Starladder/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..