×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lilmix skapar egen Faceit-hubb med månatliga priser

1
Faceit-hubben kommer ha 6000kr+ i priser varje månad.
Svenska organisationen Lilmix har i ett partnerskap med svenska skinsajten CSKejsaren återlanserat sin Faceit-hubb där över 6000kr delas ut varje månad till klanens bästa spelare. Syftet är att skapa en community där svenska CS-spelare kan hitta och spela med varandra, stötta kreatörer och vinna priser i giveaways och månatliga Faceit-ladders.

"Vi har alltid haft målet att esport och gaming ska vara för alla, så när DaGang frågade om vi ville merga ihop och skapa en Lilmix-hubb så var det en superöppning!", skriver Lilmix-chefen Max "quix" Lindqvist.

Den nya Faceit-laddern är redan igång och kommer att dela ut skins, priser och Faceit-poäng. Man måste ha spelat minst 25 matcher för att räknas in i leaderboarden. För att främja bra spel är det krav på att vara inne på Lilmix-Discordens röstkanaler när man spelar. På deras Discord kommer även giveaways och exklusiva event att utannonseras.


Artikelbild: Pressbild/Lilmix, Pressbild/Faceit och Pressbild/CSKejsaren
Videokälla: Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..