×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

quix kärleksbombad på X för sitt arbete med Lilmix

1
Lilmix-ägaren överöses med beröm efter att han berättat om sitt arbete.
Lilmix har varit en viktig del av den svenska CS-scenen sedan organisationen grundades år 2018. Sedan dess har otaliga mängder svenska spelare representerat laget och flera svenska proffsspelare har haft Lilmix som språngbräda för att ta sig vidare uppåt i karriären.

Nu hyllas Lilmix spelande vd Max "quix" Lindqvist för det arbete han lägger ned i organisationen. På X blev quix kärleksbomad under gårdagen efter att han i ett inlägg berättat om det arbete han lägger ned för att utveckla organisationen.

I inlägget, som var ett svar på en diskussion om vilka matcher som Esportstudion bör sända, påpekar quix att Lilmix betalat ut flera hundratusen kronor i löner till spelare genom åren och gett en plattform för många spelare. Han skriver också han ensam, vid sidan av spelandet, sköter mycket annat kring Lilmix.

"Så att alla som läser vet, det är jag som söker pengarna, det är jag som gör sälj / presentationer / schema / står i montrar / bygger projekt och roddar i ALLT som har med ett företag / förening att göra", skriver han.

Responsen på quixs inlägg blev stor och flera svenska CS-profiler tog tillfället i akt att visa sin uppskattning för quix.

"Max, du är ett geni. Fler som dig hade esporten mått bra av", skriver bland annat profilen Daniel "Pani" Aicardi som får medhåll av en mängd fans och spelare.

Några av inläggen som hyllar quix

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..