×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

HJELM1 lämnar Gamerlegion - söker nytt lag

1
Den tidigare Goodfellas-coachen lämnar Gamerlegion efter 9 månader i laget.
<GL Academy, akademilaget till Gamerlegion, har splittrat med lagets assisterande coach Anton "HJELM1" Hjelm. Det meddelar den svenska coachen via X, där han också skriver att han söker nya möjligheter.

"Idag splittrar jag med Gamerlegion Academy och lketar aktivt efter nya möjligheter, både nya och befintliga projekt! Jag vill tacka LVN och ash (Gamerlegion-coacher, reds anm.) och sjävklart alla spelare som jag jobbat med dessa 9 månader. Önskar er allt väl i framtiden ", skriver Hjelm1 på X.

Gamerlegion Academy har haft HJELM1 som assisterande coach sedan november 2023. Innan dess var han coach för Wildcard, Goodfellas och IWNL.


Artikelbild: ESL/Twitch
Videokälla: Skärmdump/X och Pressbild/Gamerlegion

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..