×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Ohnepixels lag tar sig hela vägen till Shanghai - inför 70000 tittare

1
Den tyska streamerns lag fortsätter imponera.
Mixlaget Drillas kallades för ett meme-lag på grund av dess roligt namn, oseriösa anda och backningen från en av världens största CS-streamers i b>OhnePixel. Men laget var långt från oseriöst och har nu heroiskt tagit sig hela vägen till RMR-tävlingen till Majorn i Shanghai.

Laget deltog i mellanösternkvalet till Majorn, som oftast är det enklaste kvalet. Deras väg till Majorn började svagt med en 8-13 förlust mot Jijiehao, men laget vände och vann fem raka matcher efter öppningsförlusten och kvalade därmed till Majorns asiatiska RMR-turnering. Den tävlingen spelas på plats i Kina mellan 11-14 november.

Den sista matchen mot Onyx Ravens var särskilt dominant för Drillas, som tog vinsten 2-0 efter en 13-1 vinst på sista kartan. Matchen streamades givetvis på Ohnepixels Twitch-kanal, som nådde som högst 70 000 live-tittare. Desto bättre? Kommentatorerna Chad "SPUNJ" Burchill och Harry "JustHarry" Russell, som vanligtvis bara kommenterar världens största CS-tävlingar, ställde upp för att kommentera även denna relativt småskaliga match.

OhnePixels lag Drillas
Volodymyr "Woro2k" Veletniuk
Ali "hAdji" Haïnouss
Tal "meztal" Hahiashvili
Vladislav "Kvem" Korol
Israel Meytar "AMSALEM" Amsalem

Se när OhnePixels lag kvalar till RMR-tävlingen

Artikelbild: Ohnepixel/X
Videokälla: Blast/Twitch



0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..