×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-proffsen är oeniga - vem är världens bästa spelare?

1
Vem är världens bästa spelare? Det verkar inte proffsen själva veta.
Under året har den unga ryska spelaren Danil "donk" Kryshkovets tagit världen med storm då han ledde laget till en dominerande vinst i årets IEM Katowice. Utöver honom har även Mathieu "ZywOo" Herbaut fortsatt spela på en hög nivå, medan Ilya "m0NESY" Osipov bara blir bättre år för år. Vem av dessa tre spelare är egentligen världens bästa? Den frågan är proffsen oeniga om.

Världens före detta världsmästare Oleksandr "s1mple" Kostyliev är särskilt osäker i frågan:

"Jag skulle säga m0NESY. Men donk är också... nej, jag ger det till donk just nu. Han är också en rifler. Eller, det kommer faktiskt att bestämmas nu i Esports World Cup. Spirit presterade skumt i turneringen", säger s1mple, översatt av ryska CS-sajten Escorenews.

Nikola "NiKo" Kovač, å andra sidan, anser att hans G2 Esports-lagkamrat m0NESY är världens bästa spelare. Det säger han i en intervju efter matchen mot Virtus.pro:

"För mig är han absolut bäst i världen. Jag tycker att han har allt han behöver. Han är mer mångsidig än donk", säger NiKo om m0NESY i intervjun.

Ikväll möter en stjärnawper en annan då Igor "w0nderful" Zhdanov spelar mot m0NESY i finalen av Esports World Cup. w0nderful berättar i en intervju med CS-sajten HLTV att han själv tycker att konkurrenten m0nesy är världens bästa spelare:

"Han visar på ett bra spel, jag skulle till och med säga fantastiskt. Han är 100% världens bästa spelare just nu", säger den ukrainska AWPern om sin motståndare m0NESY.

Om m0NESY fortsätter prestera på topp och tar hem denna turneringsvinst kan han bli en ännu större favorit för att bli årets bästa spelare. Å andra sidan kan w0nderful bli en utmanare om Natus Vincere lyckas vinna dagens finalmatch. Finalen mellan m0NESY och w0nderful är schemalagd att spelas klockan 20:00.

Artikelbild: João Ferreira/PGL och Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: ESL/Twitch


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..