×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Regelbrott håller Bleeds Majordröm vid liv — får ännu en chans att kvala till RMR-tävlingen

3
Hampus "hampus" Poser och Tim "nawwk" Jonasson kommer att spela ett nytt kval efter att Parivision brutit mot regelboken.
De svenska CS-stjärnorna Hampus "hampus" Poser och Tim "nawwk" Jonasson får ännu en chans att säkra en plats till RMR-tävlingen i Shanghai. Det meddelar tävlingsarrangören Perfect World.

Beslutet kommer efter att det ryska laget Parivision brutit mot Valves regelbok efter att lagets coach Ivan "F_1N" Kochugov olovligen befunnit sig i samma rum som laget under det stängda kvalet.

F_1N är dessutom sedan tidigare permanent avstängd av Valve efter att ha använt sig av den välkända "coach-buggen". Laget ska till en början ha tilldeladets en varning men har nu diskvalificeras.

Beskedet innebär att hampus och nawwk kommer att spela ett bracket bestående av Bleed, Monte och KOI. Det kommer att avgöras genom två stycken bäst av tre-matcher.

Bleed, som är det högst seedade laget, tilldelas en direktplats till decider-matchen. Det vinnande laget belönas slutligen med den vakanta platsen till den europeiska RMR-tävlingen.

När matcherna spelas kommer att kommuniceras ut vid ett senare tillfälle.

Artikelbild: Pressbild/Mesa och Joao Ferreira/Dreamhack
Videokälla: Compass/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..