×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Valve uppges tvärvända – upphäver avstängningen av diskade ryska laget

1
Tim "nawwk" Jonasson och Hampus "hampus" Posers Major-drömmar kan ha släckts. Igen.
Det ryska Counter-Strike-laget Parivision kommer att få sin diskvalificering från den europeiska RMR-tävlingen upphävd efter en framgångsrik överklagan. Beskedet innebär att det inte ser ut att bli något sista chansen-kval för Bleed Esports-svenskarna Hampus "hampus" Poser och Tim "nawwk" Jonasson.

Uppgifterna rapporterades först av CS-sajten HLTV under gårdagen och bekräftades på måndagskvällen av Montes assisterande coach i ett inlägg på X, där han skriver att laget fått information om att det inte blir något sista chansen-kval. Något officiellt uttalande från turneringsarrangören Perfect World eller Valve finns i skrivande stund dock inte.

Parivision, som tog en plats i RMR-tävlingen efter att ha gått vidare från det stängda Major-kvalet, diskvalificerades ursprungligen på grund av att deras coach, Ivan "F_1N" Kochugov , varit avstängd av Valve sedan 2020 på grund av sin inblandning i den så kallade coachbugg-skandalen. Enligt HLTV hade F_1N tidigare överklagat sin avstängning till ESIC, och fått sitt straff reducerat, men detta beslut nådde aldrig Valve eller turneringsarrangören Perfect World, vilket ledde till den felaktiga diskvalificeringen av laget.

"Det verkar som att Perfect World inte var medvetna om F_1N:s överklagan till ESIC:s oberoende överklagandepanel när de tog beslutet att diskvalificera laget Parivision", kommenterade ESIC situationen under natten.

Denna utveckling påverkar flera andra lag. Förutom Bleed påverkas också Monte och KOI som hoppades på en plats i RMR-tävlingen via sista chansen-kvalet. Dessa lag kommer nu att missa turneringen eftersom kvalet förväntas ställas in.

Artikelbild: Kalle Strömgren, João Ferreira/PGL och Dreamhack
Videokälla: RES/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..