×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Indien

Färdigspelat för hampus och nawwk i Indien — missar slutspelet

1
Bleed Esports missar slutspelet i Skyesports Championship.
Tidigare i veckan startade den indiska miljonturneringen Skyesports Championship. När gruppspelsfasen spelades färdigt under fredagskvällen stod det klart att den svenska stjärnduon Hampus "hampus" Poser och Tim "nawwk" Jonasson i Bleed Esports missar slutspelet.

Svensklaget inledde turneringen med förlust mot ENCE Esports och följde sedan upp med två raka vinster mot True Rippers och The MongolZ. När sista gruppspelsdagen drog igång under fredagen behövdes starka resultat mot Aurora och PARIVISION.

Aurora visade sig dock vara för starka och en slutspelsplats var långt borta. Gruppens svagaste lag True Rippers behövde nämligen vinna mot Ence för att svenskarna skulle ha en rimlig möjliget att ta sig vidare till slutspelet — men så blev inte fallet.

Bleed avslutade gruppspelet med vinst mot Parivision vilket resulterade i en fjärdeplats i gruppen. På grund av sämre rundskillnad missade laget en plats i slutspelet och får därför åka hem tomhänta från Indien.


Artikelbild: Pressbild/MESA och Pressbild/Skyesports
Videokälla: RES/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..