×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

kreaz till Shanghai – vann svenskmötet med hampus och nawwk

1
Den svenska riflern har säkrat en plats i den europeiska RMR-tävlingen.
Rasmus "kreaz" Johansson är klar för den europeiska RMR-tävlingen i Shanghai i november. Hans lag Dynamo Eclot besegrade svensklaget Bleed Esports med 2-1 i kartor och har därmed säkrat de tre vinster som krävs för att säkra avancemang från det stängda Major-kvalet.

För Bleed-svenskarna Tim "nawwk" Jonasson och Hampus "hampus" Poser väntar nu en direkt avgörande kvalmatch senare ikväll.

Efter att lagen vunnit varsin karta, Eclot vann Ancient med 13-10 och Bleed vann Nuke med 13-9, klev kreaz fram och visade vägen på Anubis. Svensken var strålande i den första halvleken och var i högsta grad bidragande till att Eclot inför sidbytet var i ledning med 10-2.

När det sedan var dags för sidbyte visade Bleed att man inte var beredda att ge upp och laget påbörjade ett comeback-försök på T-sidan. Försprånget var dock för stort och Eclot kunde till slut stänga kartan med siffrorna 13-7.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Playzone/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..