×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Johnny Speeds missar Majorn i Shanghai – utslagna efter övertidsrysare

1
Trots överläge lyckades svenskarna inte stänga matchen mot Rebels.
Johnny Speeds är utslagna ur det stängda europeiska Major-kvalet efter en blytung förlust mot det polska laget Rebels. Svenskarna förlorade med 1-2 i kartor och tappade snöpligt en 12-8-ledning på den sista avgörande kartan.

Förlusten innebär att Johnny Speeds lämnar Major-kvalet med en vinst och tre förluster som facit.

Johnny Speeds inledde matchen starkast genom att vinna sitt eget kartval Mirage med 13-10. Rebels svarade med en stabil insats på Nuke som slutade 13-8, vilket innebar att den tredje kartan Ancient skulle bli avgörande.

Ancient blev en riktig rysare Jonatan "bobeksde" Persson storspelade i den första halvleken och bidrog till att Johnny Speeds hade en 7-5-ledning när det var dags för sidbyte. På CT-sidan öppnade Johnny Speeds starkt och hade som mest en 11-5-ledning. Trots att JS hade fyra matchbollar misslyckades svenskarna stänga kartan och matchen fick avgöras på övertid.

På övertiden var sedan det svenska självförtroendet som bortblåst. Laget lyckades bara vinna en övertidsrunda och Rebels vann till slut matchen med 16-13.

Artikelbild: Stephanie Lindgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..