×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Dags för Major-kvalets fjärde spelomgång – här är svenskarnas matcher

1
Drömmen om Shanghai lever än för alla svenska deltagare. Här är torsdagens viktiga matcher i Major-kvalet.
Igår blev Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije de första svenska spelarna att säkra avancemang från det stängda europeiska Major-kvalet. Om allt går vägen kan Sangal Esports-svenskarna få sällskap av ytterligare ett par svenskar idag.

Från grupp A kommer vi garanterat att få minst en svensk vidare till Shanghai under dagen. Bleed Esports, med Hampus "hampus" Poser och Tim "nawwk" Jonasson i laget, möter nämligen Rasmus "kreaz" Johanssons Dynamo Eclot i en match där segraren kvalar till den europeiska RMR-tävlingen.

Också Erik "ztr" Gustafsson och hans Gamerlegion har två segrar och en förlust som facit och kan alltså säkra avancemang idag. Laget behöver besegra Parivision för att kunna spika en biljett till Shanghai.

Bleed vs Eclot
Gamerlegion vs Parivision

Först ut för dagen bland svenskarna i grupp A är dock Jonas "Lekr0" Olofsson i BC Game. Efter tre spelomgångar har laget en vinst och två förluster och måste alltså vinna dagens möte med TSM för att undvika att slås ut ur kvalet.

BC Game vs TSM

I grupp B sitter Johnny Speeds i samma sits som Lekr0. Laget måste vinna dagens match mot Rebels Gaming för att undvika utslagning. Om svenskarna vinner sina måstematcher väntar en direkt avgörande match i den femte spelomgången.

Johnny Speeds vs Rebels

Artikelbild: Daniel Sandström och Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..